MarineTarvike – tarvikkeita kesään!

MarineTarvike on perustettu 2016. Vaikkakin yritys on nuori niin kokemusta alasta löytyy vuosia.

Suomen MarineTarvike on tytäryhtiö Ruotsissa sijaitsevalle Svenska Marinvaror AB:lle. Meillä on kaksi varastoa mistä voimme toimittaa tarvikkeita, yksi varasto (220 m2) on Piispanristillä (Turun ja Kaarinan välissä) ja toinen varasto Ruotsissa. Pystymme toimittamaan isotkin tilaukset 3-5 työpäivässä. Pidämme laituritarvikkeita varastossa ympäri vuoden jotta voimme aina toimittaa teille tarvitsemanne tuotteet.

Olemme Skandiavian suurin laituritarvikkeiden toimittaja. Toimitamme tuotteitamme Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Suomen suurin haaste laitureille on meidän talvet. Vaikka meri ei jäätyisikään talven aikana se ei tarkoita että laiturit selviää ilman vahinkoja. Silloin jokainen myrsky riepottelee laituria eri tavalla.

Siksi haluamme tarjota kaikille kestäviä ja laadukkaita laituritarvikkeita, sekä nyt myös laitureita.

Tärkeintä on aina yksi asia: oikea osa tai laituri asennetaan oikeaan paikkaan! On aivan turha säästää väärässä paikassa ja uusia osia parin vuoden välein.

Asiakkaamme ovat yksityiset, satamat, yritykset, kunnat, kaupungit sekä jälleenmyyjät.

Tervetuloa asiakkaaksi! Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta niin tartu luuriin ja soita: 040 556 5501. Olemme täällä palvelemassa teitä!

Meiltä onnistuu myös noudot suoraan varastolta. Soita ja sovi etukäteen koska nouto sopii teille. Myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Muut yrityksemme jotka toimivat samoissa tiloissa ovat Suomen Kaivotarvikkeet Oy ja Suomen Vesianalyysi – Vattenanalys.

Lisää näistä yrityksistä kotisivuilta:
www.kaivotarvikkeet.fi
www.suomenvesianalyysi.fi 

Yhteystiedot:

Suomen Marinetarvike Oy
Panimokatu 1
20760 PIISPANRISTI
Puh. 02 527 8078
S-posti: info[a]marinetarvike.fi

LY-tunnus: 3099407-7

o62a6121jpg_32241956626_o